[creation site web] [logiciel creation site] [creation site internet] [Start]
[Page 4]
[Page 4]
[Page 1]
[Page 5]
[Page 9]
[Page 13]
[Page 13]
[]
[Page 12]
[Page 3]
[Page 10]
[Page 4]
[Page 12]
[Page 3]
[Page 3]
[Page 3]
[Page 1]
[Page 1]
[]
[Page 8]
[]
[]
[]

Publicaties

"Enthousiast, inspirerend, integer en resultaatgericht."


"Beklijvend, op het juiste moment de juiste kernvraag gesteld."

  


"Wat mensen beweegt en in beweging houdt, boeit mij.  Intrinsieke motivatie en visie combineren met talenten en competenties geeft werkplezier. Afstemmen en stimuleren van individueel én organisatorisch groeipotentieel is mijn kracht. Transformeren van weerstanden én neerzetten van gewenste resultaten is mijn vak. Waar nuttig en inspirerend, maak ik gebruik van mijn studie-, werk- en leefervaringen."


Sinds ‘94 train en coach ik mensen in persoonlijke effectiviteit, effectieve communicatie, (innerlijk) leiderschap, samenwerken, time-management en waardengedreven ondernemen.


Voor '96 werkte ik 8 jaar als freelance journaliste voor verschillende kwaliteitsbladen o.a Knack. Ik portretteerde boeiende mensen die hun dromen/talenten leefden, spotte nieuwe leef- en werktrends en schreef over welzijn en sociale zaken.


Ik groeide op in een zelfstandigen gezin. De plek om ervaringsgericht te leren omgaan met heel diverse klanten en klantgericht werken (effectief en efficiënt).


Opgeleid in T.E.W., Human Resources Management (EHSAL), Gestalttherapie en Gestalt Practitioner in Organisations, 5Ritmes®docent (mindfulness in beweging), Systemisch coachen, loopbaancoaching, EAGALA (coaching met behulp van paarden), gecertificeerd in Cultural Transformation Tools (R. Barrett) en LIFO (communicatiestijlen).


Inspiratie: het leven zelf en al wat en wie ik erin tegenkom.


Passie: dans, wandelen, mensen ontmoeten, bij leren, natuur en... paarden, ontdekken van nieuwe plekken, denk- en werkwijzen, kunst


  

  

OFO-IFA nieuwsbrief juni 2016  

Anne Geerts

Presentatie

  

Human Being

Galerie

Mission at Work !